FAKTA OM VORES GLUTENFRI PIZZE, PASTE & BRØD

FAQ

Hvem har ansvaret for tilberedelse af Jeres glutenfrie pizzaer?

Mario Sozio er napolitansk specialist i glutenfrie pizze.
Mario har gennemført et træningsforløb i Napoli hos triple verdensmesteren Marco Amoriello. Mario Sozio har lært at organisere køkkenområdet i forhold til de anbefalinger, der knytter sig til arbejdet med glutenfrie pizze. Herunder kontaminering.
Sammen med køkkenchef og ejer, Alfredo Franco har Mario skabt en glutenfri pizzadej, der giver seriøs konkurrence til den traditionelle napolitanske bund. De to drenge fra syditalien er også i gang med at udvikle hjemmelavet glutenfri pasta, og kan allerede i dag præsentere et glutenfrit brød, der er ”godkendt” af gæster, der lever glutenfrit. Et brød med en tyk sprød skorpe og en sej krumme.

Indeholder jeres glutenfrie mel renset hvedestivelse?
Ja

Er indholdet på de glutenfrie pizzaer, f.eks. pepperoni/salame
også glutenfrit?
Ja

Indeholder dejen laktose?
Ja

Hvordan håndterer I selve pizzadejen?
Vi har et særskilt bord, og da Mario Sozio er specialist i napolitanske glutenfri pizze bliver der ikke gået på kompromis med noget som helst.

Er Jeres glutenfrie pizze certificeret af Dansk Cøliakiforening?
Ikke endnu, men vi arbejder på det.

Kan man købe glutenfrie pizze, glutenfrit brød og retter med
glutenfri pasta som take away?
Ja, det kan man.

Hvis man gerne vil købe friskbagt glutenfrit brød med hjem, bør man bestille to dage i forvejen af hensyn til vores hævningstid samt håndteringstiden af dejen er en anden. Pastaretter kan bestilles som Take away, og skal bestilles min. 1 time før afhentning. På nuværende tidspunkt har vi en fantastisk glutenfri tørpasta, og vi arbejder pt med den friske pasta.

Ring på telefonnummer : 3311 5720, hvis du har forspørgsler om Take away

Vidste du i øvrigt: at det er altid muligt at få glutenfri pasta i vores restauranter ?
Vi arbejder ligeledes på at kunne tilbyde glutenfri sandwich som take away. Husk at fortæl om I ønsker glutenfrit brød ved bestilling til aftenmenu. så kan vi nemlig love friskbagt glutenfrit brød.

Alle vores pizza (undtagen pizze fritte) kan laves glutenfri til en mer- pris på 30 kr.

DATASHEET GLUTENFREE

Andre nyheder

Hvad siger vores gæster om os?

Her er hvad en af københavns bedste bloggere siger om vores Napolitanske Pizza http://verygoodfood.dk/eatcph/il-grappolo-blu-la-pizzeria/ Bedste glutenfrie pizzaer og fantastisk glutenfrit brød.” Anmeldt 24 august 2016 Både bunden på pizzaerne og brødet, vi fik til at starte med, smagte fuldstændigt som… »