VALENTINES DAY PÅ RISTORANTE IL GRAPPOLO BLU

VALENTINES DAY PÅ RISTORANTE IL GRAPPOLO BLU

Ristorante Il Grappolo Blu, er en af de ældste og absolut mest romantiske italienske restauranter i København. Restauranten har altid været under italienske hænder, og Alfredo Franco har de seneste 9 år boltret sig i køkkenet på Vester Farimagsgade.

Alfredo Franco arbejder med sin familie og med et hold, bestående 100% af italienere. Han er tro mod det italienske køkkens oprindelse, de gode råvarer og har stort fokus på økologi.

Denne aften er en vigtig aften, hvis man er italiener – især syditaliener. Der rinder varmt blod i årene, og denne aften er sat af til at forkæle vores gæster, som har deres udkårne med sig.

Alfredo, Antonio og Luca vil servere fantastiske retter på menuen, og Peppe, Roberto, Marina og Ludovica vil gladeligt servere dem for Jer.

Er du (også) passioneret omkring vin, kan vi godt afsløre, at der vil være spændende glas på menuen, for de vin elskende.

Du har bordet så længe du ønsker, og du kan naturligvis få din menu glutenfri, hvis du lige ringer og giver os besked<3

Alfredo handler selv hver morgen, således du som gæst med din udkårne, vil opleve en tasting menu af højeste og bedste kvalitet.

 

Click here to Book

Andre nyheder

BØRNEKOKKESKOLE

BØRNENES VINTERFERIE I UGE 7 – FOR 7. ÅR I TRÆK Click here to Book  

Reviews

VERY nice evening. The food was tasty, fresh and well composed. We had one with allergies in pour party, and he was very happy. The service is friendly, kind and very professional. We had the menu with 5 antipasti, pasta,… »