Vi åbner — og vi gør det med stor forsigtighed

Il Grappolu Blu og Osteria Alfredo genåbner tirsdag d. 19.maj 2020 fra kl. 17.00

Vi overholder naturligvis Sundhedsstyrelsens anvisninger – og mere til. For vi vil have, at du kan nye din mad i tryghed, og at vi kan føle os sikre på vores arbejde.

  • I stedet for de anbefalede 1 meter i mellem bordene, vil vi sørge for at der er min. 1,5 til 2 meter mellem hvert bord.

  • Vi sørger for du modtager en online menu at kigge i, så du ikke skal røre ved menukort.

  • Du kan betale kontaktløst med MobilePay

  • Vi serverer din mad anrettet på et rullebord, ved siden af dit bord, således du selv tager din tallerken. På den måde undgår vi at komme for tæt på hinanden.

  • Du vil finde håndsprit ved indgangen, ved toiletområdet og på hvert bord.

  • Alle vores italienske medarbejdere har været i Danmark under hele pandemien, og har fulgt situationen i deres hjemland tæt. Det har gjort et stort indtryk at se, hvor galt det gik i Italien, men det betyder samtidigt, at alle har været i selvvalgt anbefalet hjemmekarantæne indtil nu.

Du skal vide, at vi fra starten valgte at beholde alle vores medarbejdere på vores italienske oase i København, altså på både Il Grappolo Blu og Osteria Alfredo. Vi er vitterlig som en stor familie, og familier står sammen i sådanne tider. Det fortryder vi ikke et sekund, selvom det har været nogle meget dyre måneder for os. Nu mangler vi blot vores fantastiske gæster. Vi savner dig og håber, du vil besøge os.

Hele banden står klar til at byde dig og dine venner og familie velkommen indenfor igen fra på tirsdag d.19.5.2020

Studiecafé i dagtimerne

Vi holder åbent i vores Osteria Alfredo i dagtimerne mandag til fredag fra kl.9.00-15.30 hvor man vil kunne købe alle de lækre italienske kaffetyper, morgenmad & hjemmelavet bagværk. Du kan også blot slå vejen forbi, og tage din kaffe og bagværk med videre på farten. Der er gode parkeringsmuligheder lige udenfor vores dør.

Vi faciliterer gerne studiegrupper, studerende, forretningsmøder mv.

Fra kl. 12-15 tilbyder vi lette frokostretter, som varierer fra dag til dag. Vores dagscafe lukker kl.15.30, og så åbner vi op igen kl.17.00 til aften.

Sådan ser vores plan ud

09:00 – 15:30: Takeaway kaffe og hjemmelavet bagværk. Studiecafé med masser af plads og trygge omgivelser – og rabat til alle studerende med studiekort.

12:00-15:00: Vi serverer lette frokostretter til at nyde i restauranter eller til at tage med. 15:30-

17:00: Lukket, mens vi gør grundigt rent og dækker bord

17:00: Restauranten åbner.