Kunne du tænke dig at opleve syditalien sammen med os???

Kom med os til Lipari og Napoli – May 2019/ September 2019

For mere information omkring vores rejser, kontakt horisontrejser på +45 70202779 eller tag fat i os på +45 33115720

Tag med på en personlig tur til vores Italien. Vi besøger vores familier, spiser de steder som vi anbefaler, hvilket kan være alt fra Michelin til gadekøkkener, og smager de forskellige syditalienske specialiteter.

For os handler disse ture om at vise vores gæster hvad hele den syditalienske kultur og mentalitet handler om. Vi viser Jer steder I ikke selv ville finde, og iver Jer en oplevelse af at være italienere med italienere i en uge.

Hvem tager med på disse ture?
Det gør alle som har en kærlighed til Italien, og som udgangspunkt selv har rejst en del. Disse ture kan man ikke “købe sig til” da vi skal spise frokost hos vores egne familier og som nævnt besøge steder, som selv ikke de mest skarpe rejseguider kan finde frem til.

Hvad siger de gæster som har rejst med os?

“Vi var med  May-Britt i Syditalien i begyndelsen af maj. Vi var blevet interesseret i denne rejse, da vi besøgte rejsemessen i oktober. Rejsen oversteg vore forventninger. At være på tæt hold af en Syditaliensk familie var en oplevelse ud over det sædvanlige. Det gastronomiske niveau var i verdensklasse. Det vil stå som en af vores store rejseoplevelser.”

– Birthe & Kjeld Christensen, Kalundborg

 

“Fantastisk tur, der fuldt ud levede op til forventningerne. Udover herlige madoplevelser og store variationer og rigtig gode vine, oplevede vi lokalsamfundet i Syditalien på meget nært hold – ikke mindst takket været en meget engageret turleder.”

– Marianne

 

“Vi havde en fantastisk tur! Spændende, hyggelig og intim. Dejligt at vi var en lille gruppe. Rejsens program var dejligt tilrettelagt. Mixet mellem de 2 dage i Napoli og de 3 dage i mere intime, private omgivelser på landet var helt fantastisk.

Dejlige mad- og vin-oplevelser med skønt lokalt islæt. Vi var meget tilfredse med hotellet i Napoli, og også med Agriturismo’et. May-Britt har været en levende og engageret rejseleder,

Alle restaurantbesøgene har været helt fantastiske! ”

– Karin og Brian Lund

 

”Jeg fik en helt ubeskrivelig rejse, med oplevelser som ikke vil kunne opnås på en almindelig ferierejse. Det her var i den grad kultur på den fede måde. Det blev en helt usædvanligt personlig oplevelse, hvor vi fik lov at komme helt tæt på den italienske mentalitet. En oplevelse som kun kan fås, hvis man er personligt involveret i den italienske kultur, hvilket vores guider i den grad var. At besøge Mamma og resten af familien Franco og mærke deres gæstfrihed og varme er absolut et af turens højdepunkter. Maden og vinen var naturligvis det primære mål med rejsen og det levede til fulde op til forventningerne. Som dansker ville man måske ønske at italienerne indimellem kunne springe bare et enkelt måltid overJ. Jeg blev meget positivt overrasket over Napoli som by, men også vores besøg på Feudi er absolut anbefalelsesværdigt. Tak til May-Britt for dit meget personlige engagement”

– Heidi