Kunne du tænke dig at opleve syditalien sammen med os???

Kom med os til Lipari og Napoli – May 2018/ September 2018

For mere information omkring vores rejser, kontakt horisontrejser på +45 70202779 eller tag fat i os på +45 33115720

Tag med på en personlig tur til vores Italien. Vi besøger vores familier, spiser de steder som vi anbefaler, hvilket kan være alt fra Michelin til gadekøkkener, og smager de forskellige syditalienske specialiteter.

For os handler disse ture om at vise vores gæster hvad hele den syditalienske kultur og mentalitet handler om. Vi viser Jer steder I ikke selv ville finde, og iver Jer en oplevelse af at være italienere med italienere i en uge.

Hvem tager med på disse ture?
Det gør alle som har en kærlighed til Italien, og som udgangspunkt selv har rejst en del. Disse ture kan man ikke “købe sig til” da vi skal spise frokost hos vores egne familier og som nævnt besøge steder, som selv ikke de mest skarpe rejseguider kan finde frem til.

Hvad siger de gæster som har rejst med os?

“Vi var med  May-Britt i Syditalien i begyndelsen af maj. Vi var blevet interesseret i denne rejse, da vi besøgte rejsemessen i oktober. Rejsen oversteg vore forventninger. At være på tæt hold af en Syditaliensk familie var en oplevelse ud over det sædvanlige. Det gastronomiske niveau var i verdensklasse. Det vil stå som en af vores store rejseoplevelser.”

– Birthe & Kjeld Christensen, Kalundborg

 

“Fantastisk tur, der fuldt ud levede op til forventningerne. Udover herlige madoplevelser og store variationer og rigtig gode vine, oplevede vi lokalsamfundet i Syditalien på meget nært hold – ikke mindst takket været en meget engageret turleder.”

– Marianne

 

“Vi havde en fantastisk tur! Spændende, hyggelig og intim. Dejligt at vi var en lille gruppe. Rejsens program var dejligt tilrettelagt. Mixet mellem de 2 dage i Napoli og de 3 dage i mere intime, private omgivelser på landet var helt fantastisk.

Dejlige mad- og vin-oplevelser med skønt lokalt islæt. Vi var meget tilfredse med hotellet i Napoli, og også med Agriturismo’et. May-Britt har været en levende og engageret rejseleder,

Alle restaurantbesøgene har været helt fantastiske! ”

– Karin og Brian Lund

 

”Jeg fik en helt ubeskrivelig rejse, med oplevelser som ikke vil kunne opnås på en almindelig ferierejse. Det her var i den grad kultur på den fede måde. Det blev en helt usædvanligt personlig oplevelse, hvor vi fik lov at komme helt tæt på den italienske mentalitet. En oplevelse som kun kan fås, hvis man er personligt involveret i den italienske kultur, hvilket vores guider i den grad var. At besøge Mamma og resten af familien Franco og mærke deres gæstfrihed og varme er absolut et af turens højdepunkter. Maden og vinen var naturligvis det primære mål med rejsen og det levede til fulde op til forventningerne. Som dansker ville man måske ønske at italienerne indimellem kunne springe bare et enkelt måltid overJ. Jeg blev meget positivt overrasket over Napoli som by, men også vores besøg på Feudi er absolut anbefalelsesværdigt. Tak til May-Britt for dit meget personlige engagement”

– Heidi

 

 

Come with us to our Lipari in Sicilia May 2018 / September 2018

 

Last year we brought the first Danes to Napoli. It was a great succes.

This year, we decided to plan a trip to Lipari. Lipari is an island of Sicilia and here, we will visit Giuseppe Aliberti’s familiy. Giuseppe has been working with us since 2010 and he is our restaurant manager.

He is just as dedicated and passioned a geek about food and wine, as we are.

Not many people has been to the Aeolian Islands, but this is your chance to see the biggest of the 7 islands – together with Giuseppe and us.

 

The main theme of our trips are food and wine – things we know a lot about. We would like to bring you to the best and most local places and as a contradiction, we will also visit some Michelin restaurants. Our philosophy has always been, that food just needs to be genuine and honest, no matter from which kitchen its coming from.

Culture plays a big role in Italy. Religion and the family plays a big role, especially in the south of Italy.

 

We will bring you to the most beautiful places in Lipari, and introduce the best places to eat.

We will also visit Giuseppes childhood friend, who is part of the big Mafia family, and Giuseppe will tell us about how the system works.

 

Come with us to have lunch with Giuseppe’s family, where Giuseppe’s mother will cook for us.

We will have our own cooking school with Giuseppes mother, and she will tell us about the local cooking in Sicily.

 

This trip is for the people who has a passion for food, wine & culture.

Come with us, and let’s show you our Italy.

 

 

Read more about our trips on: www horisontrejser.dk